Sköna dopp

Bada i mörka, lugna vatten omgiven av skogar och berg!

DYKET
Njurunda
Frilufts- och rekrationsanläggning med handikappanpassade badbryggor och massor av aktiviteter för idrott, motion och upplevelser. Ett klassiskt medelpadsbad som utvecklats i stort sett varje år.

VILDMARKSUDDEN
Ljustorp
Badplats med ­badflotte, kanotuthyrning och dessutom möjlighet till över­nattning i kåtor.

VIGGE
Stöde
Mitt ute i de djupa skogarna ligger sjön Vigge med lång playa med mjuk sand. Långgrunt, så vill du simma så har du en bit att gå. Kvällssol!

STALLARNA
Härnösand
Alldeles intill kyrkan i Stigsjö, i Brunnesjön hittar du denna pärla med gräsytor, gungor, brygga och inte minst klippor att hoppa ifrån.

STORSJÖN
Kramfors
Inte långt från E4 och Gallsätter ligger fina Storsjön med sandstrand, gräsytor för bollspel, gungor och toaletter! Perfekt för en paus på E4-resan. I år handikappanpassat med nytt servicehus.

DÄMSTASJÖN
Lo, Styrnäs
Mysigt familjebad vid Konvaljparken med utescen och camping. Hit kommer besökare från hela Ådalen för att njuta av den svenska sommaren.

BACKETJÄRN
Torpshammar
Lilla Backetjärn får sitt klara vatten från kallkällor runt omkring. Bryggor, hopptorn, åkkana, kafé, toalett och massor av andra aktiviteter vid Camp Mid Adventure. Camping.

VALLSJÖBADET
Ramselevallen
16 km från Ramsele på vägen mot Hammerdal. Har både bastu och grillpaviljong och närhet till vandrarhemmet Grännagården.

BALESTJÄRN
Örnsköldsvik
Svårttillgängligt på en udde utan bilväg ligger trolska Balestjärn. På grund av högt pH-värde i sjön så är vattnet kristallklart och har ett nästan orimligt siktdjup. Orkar du ta dig hit väntar sommarens mest udda badupplevelse.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp