Pool position

Sugen på annat än naturbad?
Pooler hittar du många av, både större och mindre, med eller utan rutschbanor. Här är några.

HIMLABADET
Sundsvall
Äventyrsbad inne och stort poolområde på utsidan. Innebadet stängt vid denna guides pressläggning. Utebadet öppet.

STÖDEHUSET
Stöde
Här hittar du både innebassäng och 25-meters utomhusbassäng och dessutom ett stort gräsområde att slå sig ner på utan trängsel. Här finns även en golfsimulator och intill en camping.

Flogstabadet
Kramfors
Stadsnära bad – bara en dryg kilometer från Kramfors centrum – med tre bassänger (det längsta på 50 meter), vattenrutschkana och stora grönytor.

Simhallen
Härnösand
E25 meters bassäng med vattenrutschbana och ett litet äventyrsland. Hopptorn för den som vill träna på volterna. Relaxavdelning med och bastu på takterassen som har panoramautsikt över havet.

PARADISET
Örnsköldsvik
Sveriges längsta vattenrutschbana, 180 meter lång, och upplevelsebad med tropisk miljö, forsar och bubbelpooler. Dessutom finns vanlig bassäng intill för motionssim. Spa för vuxna (se intill)

FLOGSTABADET
Kramfors
Familjevänligt bad ett par kilometer från Kramfors centrum. Tre bassänger, den längsta 50 meter. Rejäl vattenrutschbana, minigolf och fina gräsytor för picnicfilten.

Risöbadet
Sollefteå
Intill Sollefteå camping på Risön, ligger Sollefteås badparadis med flera pooler, den längsta 50 meter. Stort grönområde, beachvolley, servering och kiosk och många aktiviteter.

JUNSELEBADET
Junsele
Här finns 50-meterspool, plaskbassäng för de minsta, bastu, beachvolley och kiosk. Dessutom camping och djurpark runt knuten.

KUSTLADAN
Skoved
10×20 meters tempererad pool plus en barnpool, intill camping, restaurang och Tigers Lekland. Kustladan ligger vid E4:an mellan Ullånger och Docksta.

MELLANSELS BAD OCH CAMPING
Mellansel
Tre pooler varav den längsta är 25 meter. Ett badparadis för hela familjen med möjlighet till camping och boende i stugor.

VUXENBAD, BASTU & SKÖN AVKOPPLING

Södra berget, Sundsvall

Ladda batterierna. Njut av sköna varma bad, läcker miljö och härliga vyer. Vill du bli extra ompysslad kan du får olika typer av behandlingar.

Hallsta Sky Spa & Relax
Sollefteå
29-gradig pool, bubbelpooler, Sauna World och is-bad. På Hallstabergets topp blickar du ut över Sollefteå och älvdalen från relaxfåtöljen. Massage, aniktsbehandling och inpackningar erbjuds.

SÖDRA BERGET
Sundsvall
Exklusiv spa-avdelning med bästa fönsterplats för utsikt över skogar, berg och hav. Och Sundsvall. Turkisk/romersk ångbastu, japansk tvagning, torrbastu, bad i kall- och varmpool, bubbelpool och en terasspool. Behandlingar för ansikte, kropp, massage finns också.

Paradiset Spa
Örnsköldsvik
Paradiset SPA har en åldersgräns på 18 år (utom söndagar) och det innebär en ren vuxenmiljö. Bistro SPA är en restaurang med alkoholrättigheter för middag i badrock. Infinitypool med Öviks-utsikt.
Dessutom Sveriges största timmerbastu. Det du.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp